Potamitis Logo
  • 9

    IBS. Irritable bowel syndrome

  • 2
    Καλή Γεύση Χωρίς Αλάτι: Μαγειρέψτε τα όσπρια σας το κοτόπουλο, το κρέας ή το ψάρι με πολλά μπαχαρικά όπως σκόρδο, κρεμμύδι, curry, θυμάρι, ρίγανη ή ginger
Alexia Logo

Potamitis Gastroenterology & Nutrition

Υλικά:

600-700 γρ. χοιρινά φιλετάκια
50 γρ. βούτυρο
100-150 γρ. μουστάρδα
1 ποτήρι του κρασιού κρασί
χυμός από 1 λεμόνι
αλατοπίπερο
2 κλωνάρια θρουμπι
1 κλωνάρι θυμάρι

 

Στεγνώνουμε και αλατοπιπερώνουμε τα χοιρινά φιλετάκια και βάζουμε το τηγάνι μας να κάψει καλά. Προσθέτουμε το βούτυρο και σωτάρουμε τα φιλέτα να ροδίσουν και να τραβήξουν τα υγρά τους. Σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε τη μουστάρδα με το χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε απαλά να διαλυθεί στο ζωμό που έχει δημιουργηθεί.

Προσθέτουμε ένα-δυό κλωνάρια θρουμπι και το θυμάρι και αφήνουμε το φαγητό να δέσει.

Το συνολικό μαγείρεμα είναι περίπου 5 λεπτά από τη στιγμή που θα ρίξουμε το κρασί.