Potamitis Logo
  • 9

    IBS. Irritable bowel syndrome

  • 2
    Καλή Γεύση Χωρίς Αλάτι: Μαγειρέψτε τα όσπρια σας το κοτόπουλο, το κρέας ή το ψάρι με πολλά μπαχαρικά όπως σκόρδο, κρεμμύδι, curry, θυμάρι, ρίγανη ή ginger
Alexia Logo

Potamitis Gastroenterology & Nutrition

pasta_summer_vegeatblesΥλικά για 9 μερίδες:

•    2 φλ. κρεμμύδι κομμένα σε ροδέλλες
•    2 φλ. κομμένες , ξεφλουδισμένες φρέσκες ωμές πατάτες
•    2 φλ. λεπτοκομμένες φέττες κίτρινο και πράσινο κολοκύθι
•    1 ½ φλ. φρέσκο πράσινο φασολάκι
•    2/3 φλ. vερό
•    2 κ. φρέσκο μαιντανό
•    1 σκελίδα φρέσκο σκόρδο
•    ¼ κ. αλάτι
•    κατά προτίμηση μάυρο πιπέρι
•    1 πάστα ντομάτας
•    1 κουτί ωμά μακαρόνια
•    ½ φλ. τριμμένο τυρί παρμεζάνα

Εκτέλεση:

1.    Bάζουμε τα πρώτα 10 υλικά σε μια μεγάλη κατσαρόλα και μετά ανακατέουμε τη πάστα. Κλέινουμε και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 15 λεπτά και ανακατέουμε σταδιακά μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά.
2.    Μαγειρεύουμε σε ανάλατο νερό τα μακαρόνια.
3.    Σερβίρουμε τα μακαρόνια προσθέτοντας δυο κουταλιές σάλτσας σε κάθε μερίδα και τα πασπαλίζουμε με παρμεζάνα.

Aνα μερίδα: 1 φλ. σπαγγέτι  με δυο κουταλιές σάλτσα

Θερμίδες: 279 kcal
Λίπος: 3g
Πρωτείνες: 1g
Xoληστερίνη: 4mg
Nάτριο: 173mg