Potamitis Logo
  • 9

    IBS. Irritable bowel syndrome

  • 2
    Καλή Γεύση Χωρίς Αλάτι: Μαγειρέψτε τα όσπρια σας το κοτόπουλο, το κρέας ή το ψάρι με πολλά μπαχαρικά όπως σκόρδο, κρεμμύδι, curry, θυμάρι, ρίγανη ή ginger
Alexia Logo

Potamitis Gastroenterology & Nutrition

Υλικα

6 φιλέτα (στήθος κοτόπουλο) ή ψάρι φιλέτο
• 2 αυγά (τα χτυπάμε λίγο)
• 250ml( 1 ποτήρι) καπήρα ψωμιού
• τυρί παρμεζάνα

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 375 βαθμούς. Βουτάμε το κοτόπουλο ή το ψάρι στο αυγό και πασπαλίζουμε με καπήρα.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και σε λίγη φωτιά τσιγαρίζουμε το ψάρι ή το κοτόπουλο. Τοποθετούμε το κοτόπουλο ή το ψάρι σ'ένα δοχείο και πασπαλίζουμε με τον ντοματοπολτό. Βάζουμε τυρί μοτσαρέλλα και τυρί παρμεζάνα. Ψήνουμε στο φούρνο 25 λεπτά μέχρι το κοτόπουλο ή το ψάρι να είναι καλά ψημένο.