Potamitis Logo
  • 2
    Καλή Γεύση Χωρίς Αλάτι: Μαγειρέψτε τα όσπρια σας το κοτόπουλο, το κρέας ή το ψάρι με πολλά μπαχαρικά όπως σκόρδο, κρεμμύδι, curry, θυμάρι, ρίγανη ή ginger
  • 9

    IBS. Irritable bowel syndrome

Alexia Logo

Potamitis Gastroenterology & Nutrition

Υλικά

  • ελαιόλαδο
  • 4 αυγά ελαφρώς κτυπημένα
  • 2 Κ μαγιονέζα
  • 2 Κ ψιλοκομμένο φρέσκο άνηθο
  • 1κ χυμό λεμονιού
  • 100 γρ καπνιστό σολομό
  • ¼ αγγουράκι χωρίς σπόρια του, κομμένο σε πολύ λεπτές φέτες.
  1. Αλείψετε σε ένα τηγάνι το ελαιόλαδο. Μαγειρέψετε τα μισά αυγά σε μέτρια φωτιά στροβιλίζοντας το τηγάνι για να γίνουν τα αυγά ομελέτα. Απομακρύνετε τις ψημένες ομελέτες από το τηγάνι και στη συνέχεια κάντε το ίδιο και με τα υπόλοιπα αυγά.
  2. Σε ένα μπολ αναμείξτε την μαγιονέζα, τον άνηθο και το χυμό λεμονιού.
  3. Αλείψετε την κάθε ομελέτα με το μείγμα της μαγιονέζας και έπειτα προσθέστε τον σολομό και το αγγουράκι. Τέλος, τυλίξτε την ομελέτα έτσι ώστε να κλειστούν όλα τα υλικά μέσα σ’ αυτήν.