Potamitis Logo
  • 2
    Καλή Γεύση Χωρίς Αλάτι: Μαγειρέψτε τα όσπρια σας το κοτόπουλο, το κρέας ή το ψάρι με πολλά μπαχαρικά όπως σκόρδο, κρεμμύδι, curry, θυμάρι, ρίγανη ή ginger
  • 9

    IBS. Irritable bowel syndrome

Alexia Logo

Potamitis Gastroenterology & Nutrition

Υλικά:

1 ½ φλ αλεύρι αμυγδάλου

1 αυγό

3 μέτρια φιλέτα ψαριού

σκόνη σκόρδου

αλάτι και πιπέρι

κόκκινο πιπέρι ή σκόνη

ρίγανη

ελαιόλαδο

Εκτέλεση συνταγής:

  1. Βάλτε το αυγό σε ένα μπολ και κτυπήστε το με το πηρούνι. Αφήστε το κατά μέρος.
  2. Βάλτε σε ένα πιάτο το αλεύρι αμυγδάλου και αναμειγνύετε όλα τα μυρωδικά (αλάτι, σκόρδο, πιπέρι, κόκκινο πιπέρι και την ρίγανη)
  3. Κόψτε το φιλέτο σε κομμάτια και βουτήξτε πρώτα στο αυγό και μετά στο αλεύρι. Το ψήνουμε στο ελαιόλαδο μέχρι να ροδοκοκκινήσει και το γυρίζουμε από την άλλη πλεύρα.