Potamitis Logo
  • 2
    Καλή Γεύση Χωρίς Αλάτι: Μαγειρέψτε τα όσπρια σας το κοτόπουλο, το κρέας ή το ψάρι με πολλά μπαχαρικά όπως σκόρδο, κρεμμύδι, curry, θυμάρι, ρίγανη ή ginger
  • 9

    IBS. Irritable bowel syndrome

Alexia Logo

Potamitis Gastroenterology & Nutrition

Υλικά

3 φλ. τσαγιού λευκό ψάρι (μαγειρεμένο χωρίς κόκαλα)
1 φλ. τσαγιού μαϊντανός ψιλοκομμένος
3 ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια
1 φλ. τσαγιού βρώμη αλεσμένη
2 αυγά χτυπημένα
1- 1 1/2 φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2-3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες

Εκτέλεση

Ψιλοκόβεις το (μαγειρεμένο) ψαράκι (της αρεσκείας της) και το βάζεις σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτεις τα κρεμμυδάκια τον μαϊντανό,το σκορδάκι,την φρυγανιά,τα αυγά χτυπημένα και στο τέλος το αλεύρι (τόσο όσο να γίνει ένα ελαφρώς πηχτό μείγμα). Το βάζεις στο ψυγείο για 1 ώρα.. Πλάθεις το μείγμα σε στρογγυλά ή στενόμακρα σχήματα και ψήνετε στο γκριλ για 40 λεπτά . Μόλις ροδίσουν καλά σημαίνει ότι είναι έτοιμες