Potamitis Logo
  • 9

    IBS. Irritable bowel syndrome

  • 2
    Καλή Γεύση Χωρίς Αλάτι: Μαγειρέψτε τα όσπρια σας το κοτόπουλο, το κρέας ή το ψάρι με πολλά μπαχαρικά όπως σκόρδο, κρεμμύδι, curry, θυμάρι, ρίγανη ή ginger
Alexia Logo

Potamitis Gastroenterology & Nutrition

beef 2                         

Υλικά

300 γρ βοδινό σε κύβους
2 μέτριες ντομάτες τριμμένες
1 Κ καστανή ζάχαρη
2 Κ μπραντι
½ φλ ξηρό λευκό κρασί
2 Κ κορν φλουρ
1 κ γλυκιά πάπρικα
½ φλ κρέμα φυτική ή σόγια
300 γρ μανιτάρια κομμένα
2 κρεμμύδια φρέσκια κομμένα μικρά
1 Κ ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Τσιγαρίζετε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο, έπειτα προσθέτετε τις ντομάτες και τη ζάχαρη και αφήνετε να πάρουν μια βράση. Βάζετε το μπραντι, το κρασί και τα μανιτάρια και αφήνετε να πάρουν μια βράση, έπειτα βάζετε το βοδινό, το κορν φλουρ και ψήνετε για άλλα 10 λεπτά. Αφού σβήσετε τη φωτιά προσθέτε την πάπρικα και το τη κρέμα και αφήνετε για 5 λεπτά στο ζεστό μάτι.

Σερβίρετε με κινόα ή κεχρί

310 θερμίδες στο φλιτζάνι

Αλεξία Ποταμίτου
Διαιτολόγος/ Διατροφολόγος