Potamitis Logo
  • 2
    Καλή Γεύση Χωρίς Αλάτι: Μαγειρέψτε τα όσπρια σας το κοτόπουλο, το κρέας ή το ψάρι με πολλά μπαχαρικά όπως σκόρδο, κρεμμύδι, curry, θυμάρι, ρίγανη ή ginger
  • 9

    IBS. Irritable bowel syndrome

Alexia Logo

Potamitis Gastroenterology & Nutrition

 kastana laxanakia karamelwmena salata

Υλικά

1 κιλό λαχανάκια Βρυξελλών
200 γρ ψημένα κάστανα *( σε πακέτο)
3Κ ελαιόλαδο
1κ αλάτι
Φρέσκο θυμάρι

Εκτέλεση
Αφού πλύνετε τα λαχανάκια, τα ρίχνετε σε ζεματιστό νερό για 3 λεπτά. Τα βγάζετε και τα αφήνετε στο τρυπητό να στραγγίξουν. Τα μεταφέρετε σε μπόλ με κάλυμμα.
Όταν είστε έτοιμοι να σερβίρετε βάζετε το ελαιόλαδο στο τηγάνι, το θυμάρι και ρίχνετε πρώτα μέσα τα κάστανα τα οποία κόβετε σε 4 κομμάτια το κάθε ένα και τα τσιγαρίζετε για 2-3 λεπτά. Ρίχνετε και τα λαχανάκια για ένα λεπτό στο ίδιο τηγάνι και πασπαλίζετε με αλάτι!